Més de 40 anys d'experiència en cuina casolana.

   
Menú del dia
Primers plats:

DIVENDRES 15 NOVEMBRE

Amanida amb enciam,salmó,alvocat,tomàquet,avellanes i aranyons vermells
Trinxat de la Cerdanya
Ravioli de bolets amb formatge pecorino
Tagliatelle a la Bolonyesa
Fusilli al Pesto
Macarrons gratinats amb beixamel
Canelons de carn gratiants amb beixamel
Canelons de carn gratinats amb tomàquet,alfàbrega i parmesà
Lassanya de carn,albergínies ,tomàquet i mozzarel.la
Estofat de sèpia amb patates
Rissotto saltejat amb pollastre,verduretes i parmesà
Brandada de bacallà
Macarrons de l'àvia amb carn rostida
Crema de verdures

Segons plats:

Pollastre al forn amb pebrot vermell i verd
Conill a la Caçadora
Espatlles de conill rostides a la cassola
Peus de porc gratinats al forn
Bacallà a la Catalana
Bacallà amb Mousse d'Escalivada
Mandonguilles a la Jardinera
Saltejat de salsitxes i patates
Rodó de vedella rostit amb ceba caramelitzada

Postres:

Pastis de nata i xocolata
Formatge fresc amb melmelada de gerds o amb melmelada de mango



Fruita del temps
Iogurt a escollir
Gelat a escollir


Preu 11.00 €


HORARI

DE DILLUNS A DIVENDRES
8:00 - 15:30

DISSABTES I DIUMENGES
9:00 - 15:00

AL·LÈRGENS
API
PEIX
LLET
GLUTEN
OU
CRUSTACIS
CACAUET
SÈSAM
TRAMUSOS
SOJA
SULFITS
MOSTASSA
MOLUSCS
FRUTIS
CLOVA
© ABELLA. La Cuina de Sempre | Travessia de la Creu, 18 - 17002 GIRONA - Tel. 972 220 491 | Nota legal | Política de Cookies | Disseny web: blaupixel.com